Loading...
Nieuws zorg 2018-02-10T10:37:04+00:00

Facebook

2 dagen geleden

Schouder aan Schouder

Ook in Noord-Nederland zijn de schoolvakanties begonnen. Een tijd dat alles vaak even op een lager pitje staat. Voor ons een moment om eens even stil te staan en terug te blikken.

We kijken terug op een bijzonder jaar, een tijd van opbouwen, een tijd van durven, een tijd van dromen, een tijd van stappen zetten, een tijd van contacten leggen, een tijd van keuzes maken, een tijd van helpen, een tijd van cliënten welkom heten, een tijd van nieuwe samenwerkingen, een tijd die soms veel te snel ging (heel vaak), een tijd die soms stil leek te staan, maar bovenal een tijd van dankbaarheid.

We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de tijd die nog voor ons ligt maar voor nu wensen we iedereen vooral een mooie vakantietijd.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

3 dagen geleden

Schouder aan Schouder

Goed nieuws! Om nog meer mensen een veilige plek te bieden om te werken en zich te ontwikkelen gaan we op locatie De Bloeierd in Assen dagbesteding aanbieden. We zijn hier erg blij mee en hebben hier plek voor 4 vrouwen. Is dit iets voor jou of iemand die je kent? Laat het ons weten, we vertellen je er graag meer over. Stuur een pb of ga naar www.schouderaanschouder.nl/contact ... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

7 dagen geleden

Schouder aan Schouder

#Oproep!!

Voor een deelnemer zoeken we een #vrijwilliger die hem van #Beilen naar #Geelbroek brengt en weer terug. Drie dagen in de week. Tijden zijn 8.45 ophalen uit Beilen naar Geelbroek en rond 15.30 weer van Geelbroek naar Beilen. Heeft u tijd of kent u iemand neem dan contact met ons op. Info@schouderaanschouder.nl.

Delen wordt gewaardeerd. 😊
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 weken geleden

Schouder aan Schouder

#durftevragen.
Voor een deelnemer van onze dagbestedingslocatie Geelbroek zoeken we oude computers/onderdelen. Hij mag ze graag uit elkaar halen en van twee weer één maken. Wie kan ons helpen? Wie heeft er nog iets liggen op zolder en gebruikt dit niet meer? En wil ze graag voor dit doel kosteloos geven? Alvast bedankt.

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd. 😊
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

3 weken geleden

Schouder aan Schouder

#durftevragen heeft iemand een kantoorunit voor ons? #teleen, #tehuur #tekoop. Of weet iemand een goed(koop) adresje? Foto is een voorbeeld. ... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

Schouder aan Schouder in de media

Dagbesteding Het Stekje en Schouder aan Schouder slaan de handen ineen. “Wij richten ons op dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen met een psychische en/of een verstandelijke beperking”, aldus Jeanne ten Hoor van Het Stekje.  Lees meer