Loading...
Nieuws administratie 2018-02-10T10:26:32+00:00

Nieuws

6 dagen geleden

Schouder aan Schouder

EVEN VOORSTELLEN | IRENE ADMIRAAL

Mijn nieuwsgierigheid naar Schouder aan Schouder werd steeds getrokken. Op een dag heb ik contact gezocht en samen met Martijn hebben we gekeken welke mogelijkheden er binnen dit groeiende bedrijf voor mij liggen. Een groeiend bedrijf met veel mooie plannen. Ik vind het mooi dat ik daar deel van mag uit maken.

Cliënten begeleiden
Er zijn voor de cliënten en naast ze op hun levensweg lopen (schouder aan schouder), met verharde, gladde, steile, lange, kronkelende paden met kuilen en obstakels. Ook samen genieten van de rustig begaanbare wegen en van de mooie uitzichten. En waar mogelijk, plannen maken voor de toekomst die voor ons ligt.

Werk en ervaring
Naast deze baan ben ik werkzaam bij Stichting Sprank als woonbegeleider. Inmiddels werk ik een kleine 13 jaar in de zorg. Ik heb veel werkervaringen mogen opdoen, ook naast mijn werk bij Sprank op verschillende werkplekken. Diverse doelgroepen heb ik begeleid met diverse uitdagingen. Ik ben een echt ‘mensen-mens’. In verbinding komen en vertrouwen krijgen en betrouwbaar samenwerken met elkaar is waar ik energie van krijg. Ik houd er van om dingen te regelen/organiseren en word regelmatig bestempeld als de ‘regeltante’.

Vrije tijd
Verder geniet ik van wielrennen, mountainbiken, skiën en wandelen.
Kortom een actieve vrouw, die er graag is voor anderen en doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.

Hartelijke groet,
Irene Admiraal
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

3 weken geleden

Schouder aan Schouder

Super trots en dankbaar op de samenwerking met hovenier Marco Bakker en het resultaat op de Haydenschool in Groningen waar we gezamenlijk een groene schoolplein hebben gerealiseerd.

Deze week is de oplevering en we proosten op het resultaat en een mooie toekomst samen waarin we nog veel meer opdrachten samen met onze deelnemers mogen realiseren.

Heeft uw bedrijf, vereniging, stichting etc ook plannen om uw tuin grondig aan te pakken? En wilt u dit duurzaam en sociaal uitbesteden? Dan komen wij van Hoveniersbedrijf Marco Bakker en Schouder aan Schouder graag langs voor een vrijblijvende offerte. En hopelijk komen we dan ook bij u de tuin doen.

Namens onze deelnemers en collega’s, graag tot ziens.Afgelopen week hebben we een theater opstelling gemaakt voor kinderen. De kinderen kunnen erop zitten en luisteren en er kan op gespeeld worden. Weer een leuk project voor de Haydenschool in samenwerking met #schouderenschouder
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 maanden geleden

Schouder aan Schouder

VACATURE | VRIJWILLIGERS CLIËNTENVERVOER

Help jij mee om onze cliënten dagelijks of een paar dagen in de week naar hun dagbesteding te brengen en te halen? Niet iedereen kan dit zelf regelen, wil jij hier een bijdrage aan leveren? Neem dan contact met ons op via martijn@schouderaanschouder.com of stuur een pb.

Het gaat in eerste instantie om vervoer tussen Assen en Donkerbroek.

Delen = lief
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 maanden geleden

Schouder aan Schouder

Vanmorgen vroeg opgestaan om onze stand in te richten op SWAMP Marsdijk. We hebben allerlei producten bij ons, van jam tot houtproducten. Allemaal zelfgemaakt op onze locaties voor dagbesteding.

Kom gerust langs en we vertellen je er graag meer over. Tot zo!

Ben je er vandaag niet bij maar wil je wel meer weten over onze activiteiten kijk dan op www.schouderaanschouder.nl of stuur een pb.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook