Facebook

2 dagen geleden

Schouder aan Schouder

KLUSHELDEN GEZOCHT!
Voor ons nieuwe pand aan de Torenlaan in Assen zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons de komende tijd willen helpen met klussen om het pand gebruiksklaar te maken. Het gaat om verven/sausen van deuren, muren en plafonds. En kleine herstelwerkzaamheden. De planning is dat per 1 maart de eerste bewoners hun intrek nemen. Hou je van aanpakken en heb je de komende periode tijd en energie om er samen met ons iets moois van te maken? Neem dan contact met ons en laat weten wanneer je beschikbaar bent. info@schouderaanschouder.nl, 06-17 67 81 12 of stuur een pb. www.schouderaanschouder.nl
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

3 dagen geleden

Schouder aan Schouder

Persbericht

Nieuwe beschermd wonen locatie in hartje Assen.

Assen - In de Monumentale Stadsvilla aan de Torenlaan 7, pal tegen het centrum van de stad, biedt Stichting Schouder aan Schouder vanaf volgend jaar maart plek aan twaalf mensen die behoefte hebben aan wonen met begeleiding. We zijn ontzettend trots en dankbaar om deze unieke en prachtige woonlocatie in gebruik te nemen.

Bewoners
Zoek je een woonplek met begeleiding en toezicht of ken je iemand die dit zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vrijwilligers
Heb je tijd en zin om te klussen om ons te helpen om dit pand voor maart 2020 voor bewoning gereed te maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens
Mailen kan naar info@schouderaanschouder.nl of bellen naar 06-17678112.

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen via de sociale media.

Delen van dit bericht wordt erg gewaardeerd, alvast bedankt!
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 weken geleden

Schouder aan Schouder

Nog een klein half uurtje...de koffie staat voor u klaar. Tot straks. ... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 weken geleden

Schouder aan Schouder

Zien we u vandaag op het Ouderen Event?
locatie van de markt: Kandelaarkerk! (Molenstraat 20 te Assen)

Schouder aan Schouder is van de partij. We laten u producten zien van onze dagbestedingslocaties o.a. Gedenkhout, de Weefplaats en onze houtwerkplaats. Daarnaast vertellen we u graag wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Er wordt voor de koffie gezorgd en we sluiten de dag gezellig af met een lekkere warme maaltijd. Kortom een markt om te bezoeken, te proeven en te beleven.

Tot ziens!
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

4 weken geleden

Schouder aan Schouder

Weer een mooie opdracht voltooid door onze deelnemers van de houtwerkplaats. Heeft u nog een opdracht neem dan vrijblijvend contact met ons op. ... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

Schouder aan Schouder in de media

Dagbesteding Het Stekje en Schouder aan Schouder slaan de handen ineen. “Wij richten ons op dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen met een psychische en/of een verstandelijke beperking”, aldus Jeanne ten Hoor van Het Stekje.  Lees meer