Facebook

6 dagen geleden

Schouder aan Schouder

Weer een mooie opdracht voltooid door onze deelnemers van de houtwerkplaats. Heeft u nog een opdracht neem dan vrijblijvend contact met ons op. ... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 week geleden

Schouder aan Schouder

EVEN VOORSTELLEN | Aniek Dwarshuis
Ik ben Aniek Dwarshuis, en loop de komende tijd 8 uur per week stage bij stichting Pim.
Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Social Work. In mijn vrije tijd ga ik graag volleyballen en speel ik piano.
Ik ben bij stichting Pim op het Vondelpad terecht gekomen omdat het werk met de jongeren mij aansprak en het me ook wel uitdagend leek. Ik heb er veel zin in!
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 week geleden

Schouder aan Schouder

Oud? Welnee! Er valt nog genoeg te beleven

Op 20 november 2019 organiseert Accolade ArendState een belevingsgerichte markt voor ouderen.

En ook Schouder aan Schouder is van de partij. We laten u producten zien van onze dagbestedingslocaties o.a. Gedenkhout, de Weefplaats en onze houtwerkplaats. Daarnaast vertellen we u graag wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Een gezellige markt waar van alles te doen en te beleven is met veel interessante informatie. Zo kunt u een scootmobiel uitproberen of uw rollator laten nakijken. Naast leuke kraampjes kunt u ook deelnemen aan verschillende workshops, zoals bewegen, juridische aspecten bij het ouder worden, schilderen, dementie- en mantelzorgondersteuning en u kunt zelfs een handmassage krijgen!

Er wordt voor de koffie gezorgd en we sluiten de dag gezellig af met een lekkere warme maaltijd. Kortom een markt om te bezoeken, te proeven en te beleven.

Zien we u op 20 november?
locatie van de markt: Kandelaarkerk! (Molenstraat 20 te Assen)
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 weken geleden

Schouder aan Schouder

Wie helpt ons met ons vervoersprobleem?

Voor onze dagbestedingslocaties in Hemrik en Donkerbroek (Friesland) zoeken wij een oplossing/samenwerking voor ons vervoersprobleem. Onze deelnemers zijn vaak niet in staat om zelf van/naar de dagbesteding te komen. En helaas zijn de financiële middelen om dit zelf binnen de budgetten goed te realiseren beperkt. Daarom doen wij deze oproep. Misschien heeft u/of kent u een bedrijf/instelling/organisatie die wel een vervoersmiddel beschikbaar heeft van maandag t/m vrijdag. Een busje of een auto die overdag al wordt ingezet voor vervoer of (deels) stil staat en niet gebruikt wordt. Misschien kunnen we samenwerken zodat onze deelnemers ook naar hun werk kunnen komen. Wij komen graag met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U voor ons en wij voor u.
Ook namens onze deelnemers alvast bedankt.

Delen wordt erg gewaardeerd. ❤️
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 weken geleden

Schouder aan Schouder

Deze maand zullen de eerste bewoners hun intrek gaan nemen in ‘Perron 17’.

Het voormalig hotel pension aan de Stationsstraat 17 is na een lange periode van verbouwing klaar om bewoond te worden. In het pand zijn zeven nieuwe en moderne appartementen gerealiseerd.

Het is een karakteristieke locatie met een rijke historie. De locatie bevindt zich nabij het treinstation richting het centrum van Assen.

Zoekt u of kent u iemand die een begeleid wonen locatie zoekt? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@schouderaanschouder.nl

Bedankt voor het delen👍
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

Schouder aan Schouder in de media

Dagbesteding Het Stekje en Schouder aan Schouder slaan de handen ineen. “Wij richten ons op dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen met een psychische en/of een verstandelijke beperking”, aldus Jeanne ten Hoor van Het Stekje.  Lees meer