Facebook

3 dagen geleden

Schouder aan Schouder

LOCATIE Beekdalhoeve Assen Marsdijk

Het mag dan wel lockdown zijn, maar wij zitten niet stil hoor! Vanaf komende maandag hebben wij.. let op #doe- Het- Zelf- Vogel- High- Tea- Pakketten te koop! JA JA een hele mond vol.
Super leuk om nu thuis samen met de kinderen te maken. Het moet wel een beetje leuk blijven naast al die schoolopdrachten!

Komende maandag liggen deze pakketten buiten het hek in de verkoopkraam. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om zelf zo'n leuk kopje te maken voor in de tuin. Inclusief stappenplan. Pakket van 2 kopjes €7,50. Pakket van 1 kopje €4,00. Graag contant/gepast betalen!

Geen zin om zelf te knutselen, maar wil je wel de vogels de winter door helpen? Dan hebben we een pakket vetbollen met een gehaakt voedernetje (gemaakt door onze topvrijwilligers!!) €5,00

Het is eventueel mogelijk te bezorgen in Marsdijk. Uiteraard volgens de corona regels.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

5 dagen geleden

Schouder aan Schouder

VACATURE; Assistent-boekhouder.

Onze organisatie is een groeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s met het hart op de juiste plaats voor mensen die om wat voor reden ook extra ondersteuning nodig hebben.

Ben jij enthousiast en klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou?

Dan komen wij graag met je in contact!

Voor informatie over de vacature verwijs ik graag naar onderstaande link.

www.zorgpleinnoord.nl/vacatures/vacature/210132880-assistent-boekhouder

Delen van dit bericht wordt erg gewaardeerd.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 week geleden

Schouder aan Schouder

Gedenkhout; Gisteren namen we u al even mee met een kijkje achter de schermen, in de werkplaats waar de uitvaartkisten klaar gemaakt worden.

De kisten met het schoolbordverf zijn klaar en inmiddels is er ook alweer één afgeleverd voor een uitvaart, met dank aan Roskam Grafmonumenten.
Op de onderstaande fotocollage ziet u het resultaat van de recent gemaakte kisten.

Ook ziet u op de fotocollage een eerder geleverde kist welke wij mochten leveren voor een uitvaart. Op de deksel konden nabestaanden tekeningen maken, een laatste groet schrijven of bijvoorbeeld een herinnering delen.

Wilt u meer informatie over de kisten van Schouder aan Schouder, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons of met Roskam Grafmonumenten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden hoe u een kist kunt krijgen uit de prachtige houtwerkplaats, een kleinschalige dagbesteding met een volwaardig ingerichte houtwerkplaats.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 week geleden

Schouder aan Schouder

Voor een dierbare, die gek was van ijsvogels, heeft onze ambachtelijke houtwerkplaats een ijsvogel uit hout gesneden. Een prachtig eindresultaat waarin erg gedetailleerd een ijsvogel uit gerecycled hout tevoorschijn komt. Super trots op onze mensen. En hopelijk mag het troost bieden voor de nabestaanden in het verlies.

Wilt u meer weten wat we zoal doen? Kijkt u dan eens op onze website www.schouderaanschouder.nl.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

2 weken geleden

Schouder aan Schouder

Gelukkig nieuwjaar! ... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

Schouder aan Schouder gefuseerd

Sinds 1 januari 2019 zijn we gefuseerd met stichting PIMnoord en STUDIEpunt. De statutaire naam van de stichting is ‘Schouder aan Schouder’ en in de stichting hebben we de volgende handelsnamen; Schouder aan Schouder, PIMnoord, STUDIEpunt en Inclusie Noord. Stichting Schouder aan Schouder is actief in de provincie Drenthe, Friesland en Groningen. Op deze manier kunnen wij binnen 1 organisatie veel verschillende hulpvragen beantwoorden. Hierdoor heeft de client niet te maken met veel verschillende zorgorganisaties en proberen we te werken vanuit 1 gezin 1 plan 1 zorgaanbieder.

Dagbesteding Het Stekje en Schouder aan Schouder slaan de handen ineen. “Wij richten ons op dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen met een psychische en/of een verstandelijke beperking”, aldus Jeanne ten Hoor van Het Stekje.  Lees meer