Facebook

7 uur geleden

Schouder aan Schouder

LOCATIE Beekdalhoeve Assen Marsdijk

Sint en zijn pieten zijn langs geweest op de boerderij en ze hebben alle laarsjes en schoenen gevuld!
Deze meiden hebben naast de dieren verzorgen ook nog tijd gehad om lekker pepernoten te bakken met onze vrijwilliger 😃

Bedankt alle lieve kinderen die hun schoen of laars hebben gezet, onze vrijwilliger en AH Hillenga Peelo Assen voor de lekker chocolademelk en pepernoten. We hebben een leuke ochtend gehad!
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 dag geleden

Schouder aan Schouder

Locatie: textielatelier de Weefplaats, Hemrik

Vanaf maandag 7 december zijn we weer open!

Het was vorige week even schrikken toen we te horen kregen dat één van ons besmet was met corona. Gelukkig gaat het met die persoon al wat beter en zijn er geen andere besmettingen bijgekomen. Dat zijn we dankbaar voor.
De winkel is grondig schoongemaakt zodat we maandag a.s. weer open gaan. Dus zoekt u nog een mooi, handgemaakt cadeautje? U bent van harte welkom aan Binnenwei 8 in Hemrik.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 week geleden

Schouder aan Schouder

Locatie: textielatelier de Weefplaats, Hemrik

Wij zijn volgende week gesloten. Helaas is iemand positief getest voor corona. Gelukkig is diegene niet ernstig ziek. 🌸 Beterschap!
Maar we gaan wel een aantal dagen in quarantaine. Wij hopen u in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen vanaf maandag 7 december a.s.
🧶 tot ziens!
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

1 week geleden

Schouder aan Schouder

Locatie Beekdalhoeve Assen Marsdijk

Bericht van Sinterklaas en Piet:
Laarsje zetten bij de kinderboerderij!

Vanaf vandaag tot volgende week donderdag 3 december kunnen kinderen tussen de 2 en 10 jaar hun laarsje zetten en een liedje zingen in onze sinterklaashoek.
Op zaterdag 5 december tussen 9:00-12:00 of tussen 13:30- 16:30 mogen de laarzen weer opgehaald worden.

Hartelijke groet Sinterklaas, piet en Ozosnel.
... Lees meerLees minder

Bekijk of Facebook

Schouder aan Schouder gefuseerd

Sinds 1 januari 2019 zijn we gefuseerd met stichting PIMnoord en STUDIEpunt. De statutaire naam van de stichting is ‘Schouder aan Schouder’ en in de stichting hebben we de volgende handelsnamen; Schouder aan Schouder, PIMnoord, STUDIEpunt en Inclusie Noord. Stichting Schouder aan Schouder is actief in de provincie Drenthe, Friesland en Groningen. Op deze manier kunnen wij binnen 1 organisatie veel verschillende hulpvragen beantwoorden. Hierdoor heeft de client niet te maken met veel verschillende zorgorganisaties en proberen we te werken vanuit 1 gezin 1 plan 1 zorgaanbieder.

Dagbesteding Het Stekje en Schouder aan Schouder slaan de handen ineen. “Wij richten ons op dagbesteding en ambulante begeleiding voor mensen met een psychische en/of een verstandelijke beperking”, aldus Jeanne ten Hoor van Het Stekje.  Lees meer